Information før ankomst

Ankomst og afrejse

Ankomst kan finde sted fra kl. 15.00.
Afrejse skal ske senest kl. 10.00.

Nøgler til huset

Nøglerne til værelserne hænger på nøglebrættet i receptionen og disse nøgler passer også til hoveddøren. Hvis der mangler en nøgle vedafrejse, afregner lejer udgiften for omlægningen af låsene, til udlejeren.(minimum kr. 2.400)

Handicapvenlig adgang.

Der er etableret en kørestolsrampe til terrassen,hvorfra der er adgang til stueetagen. I stueetagen er der indrettet et handicapvenlig bad- og toiletrum. På Fanø findes i sommerhalvåret en dialysestation til gæster og turister. Se åbningstider og placering på forsiden af www.visitfanoe.dk

Internet

Der er gratis trådløst netværk. Koden findes ved check-in skranken.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i huset. Såfremt vi konstaterer spor af rygning i huset vil vi efterfølgende efterfakturere med kr.3.400, så vi sikrer at huset er røgfrit når næste gæst flytter ind.

Husdyr

Du må gerne tage dit husdyr med, det koster ikkeekstra. Husk at fjerne alle efterladenskaber fra dyret, både indenfor og udenfor.

Husk at medbringe

Foruden personligt udstyr vil det være en god idé at medbringe toiletpapir, køkkenrulle, affaldsposer, opvaskemiddel, opvasketabs, rengøringsmidler, salt og peber, ekstra viskestykker og karklude. Evt. sengelinned, håndklæder. Ved ankomst findes der en startpakke i boligen med: 1 viskestykke - 1 karklud - 1 opvasketabs - 1 toiletrulle

Linned

Linned er ikke inkluderet i prisen for ophold, men linnedpakker med dynebetræk, pudebetræk og lagen, samt 1 håndklæde kan forudbestilles.

Pris for linned pakke: kr. 100,- pr. person.
Pris for opredning: kr. 50,- pr. seng.

Udstyr

Huset er endvidere udstyret med følgende:
1 højstol til børn
1 barneseng med madras og dyner
42” TV, med 30 kanaler
Lærred og projektor.
Bluetooth radio stueetage.

I køkkenet forefindes der ovn, kombi ovn, køleskab, køle / fryseskab, industri opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, samt service og køkkenudstyr til 20 personer.
Strygejern/strygebræt findes i huset til fri afbenyttelse.